HARTENREIS
Beleef jouw zielsavontuur

Ervaar hoe alles precies is zoals het moet zijn

In deze tijd op Aarde vindt er veel verandering plaats. Dit vraagt om een diepe inkeer naar binnen, om een nieuw fundament onder je voeten. 
Om wakker te worden in wie je werkelijk bent en te creëren vanuit een diepe verbondenheid met je lichaam, ziel en geest.
De toekomst ligt voor je open en het is aan jou om deze vorm te geven op een nieuwe manier. 

Het is tijd om de wijsheid die je innerlijk hebt vergaard te delen en jezelf niet langer te verbergen. Tijd om je licht te laten stromen.
Een hartenreis versterkt je mogelijkheden daartoe. 

wanneer een hartenreis?

wat is een hartenreis?

In de hartenreis verbind je je op diep niveau met de Mystieke Ruimte van het Hart, ook wel de Bron genoemd. Dit is waar je je eigen oneindige wijsheid vindt. Vanuit deze ruimte kun je niet alleen in contact komen met je onderbewustzijn, je dromen en je intuïtie, maar ook contact maken met vorige levens, de hogere werelden, gidsen en andere niveaus van werkelijkheid. 

Omdat je weet dat je hier wat te doen hebt.
De wereld mooier maken,
op de manier die klopt voor jou..

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?​

I looked in temples, churches, and mosques, 
but I found the divine within my heart.

RUMI

WAT kan de hartenreis je brengen?

Wat andere reizigers zeggen

Veelgestelde vragen

Hypnose is  een vorm van diepe ontspanning waarin je openstaat voor suggesties. Er is sprake van een dubbel bewustzijn, waardoor je enerzijds in de mystieke ervaring zit en anderzijds precies weet wat er in het hier en nu gebeurt en je grenzen altijd kan aangeven.

Dat is afhankelijk van hoe en waar je verzekerd bent. Het is mogelijk dat je de twee sessies deels vergoed krijgt.

Zeker, een volgende hartenreis geeft weer een verdieping of je onderzoekt andere stukken. Wanneer je dan slechts één sessie wil boeken, dan geldt een ander tarief.

Je kunt deel II de dag na deel I doen. Maar er mag ook langere tijd tussen zitten. Fijn is dan bijvoorbeeld 2 à 3 weken. Je blijft dan binnen dezelfde thema’s werken qua ervaring.

Nee, dat moet niet. Als er echter nog veel onuitgewerkte stukken zijn, kunnen we eerst overleggen of het passender is deze via hart-tot-hart-coaching op te pakken.