HART TOT HART
liefdevol lijf

liefdevol afvallen

Je wilt wat kilo’s kwijt, maar ziet er als een berg tegenop!
De heerlijkheden aan je neus voorbij laten gaan, het enorme hongergevoel, continu calorieën tellen en ongezellig op een droogje tijdens feestjes..

Het Liefdevol-Lijf-traject begeleidt je middels een virtuele maagband op een ontspannen, veilige en gezonde manier naar een gezond gewicht!
Geen onnodige operaties, geen medicijnen slikken, geen onnodige risico’s, geen littekens.

WAAROM EEN VIRTUELE MAAGBAND?​

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Jouw Liefdevol-Lijf-traject bestaat uit drie sessies waarin we bij elkaar komen. Deze sessies volgen elkaar binnen 10 dagen.
Tussendoor ga je dagelijks 15 minuten zelf aan de slag met zelfhypnose. 

DOEL BEPALEN

We starten met een intakesessie waarin een analyse van je huidige en gewenste situatie wordt gemaakt. Ook maak je kennis met hypnose.

VIRTUELE MAAGBAND

De maagband wordt geplaatst door middel van hypnose. Hierdoor zul je geen last meer hebben van een honger gevoel en zul je dus zonder enige moeite afvallen.

ZELF HYPNOSE

Je gaat 4 weken aan de slag met het herprogrammeren van je brein middels zelfhypnose. Dit doe je met behulp van een audio speciaal voor jou gemaakt.

SCHERP STELLEN

Binnen 10 dagen na het plaatsen van de maagband gaan we kijken waar we de ‘maagband’ nog moeten bijstellen door middel van hypnose.

WAT lEVERT het je op?

Veelgestelde vragen

Ja hoor, trance is een natuurlijke staat van ontspanning waar je meerdere keren per dag in verkeert. Deze staat ondersteunt de hypnose.

Dat verschilt per persoon omdat het afhankelijk is van meerdere factoren. 

Dat is afhankelijk van hoe en waar je verzekerd bent. Het is mogelijk dat je de sessies deels vergoed krijgt.