HART TOT HART
doorbreek je muren en laat je licht stralen

hart-tot-hart-traject

In dit hart-tot-hart-traject breken we liefdevol de muren af die jij om je heen hebt gebouwd.
Hierdoor krijgt de werkelijke jij weer alle ruimte!

Herken je dit?

Droom je hierover?

Wat levert het je op?

VAN HART TOT HART

Samen gaan we aan de slag met de muren die zich rondom je hart hebben gevormd. Muren die ooit de functie hebben gehad om je te beschermen, maar nu vooral veel energie kosten. Muren waarachter het nog steeds vertrouwd voelt, maar waarachter er geen werkelijk contact is met de buitenwereld. Vaak niet eens met jezelf. Je weet niet meer weet wat jou nou echt blij maakt. Wie jij nou werkelijk bent. Je bent veel te druk met piekeren en bent je dromen uit het oog verloren. 

Door open en zonder oordeel te kijken naar wat er is, wordt het fundament onder de muren vandaan gehaald. Scheuren ontstaan waar jouw licht doorheen kan schijnen. Door liefdevolle aandacht te geven aan wat zich schuil hield achter die dikke muur, ontstaat ruimte. Ruimte voor jouw behoeften en verlangens die in je hart liggen opgeslagen.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Jouw hart-tot-hart-traject start met een intakegesprek. Op basis van je verhaal maak ik een inschatting van het aantal sessies en de specifieke aanpak. Dit hart-tot-hart-voorstel krijg je toegestuurd zodat je weet wat je kunt verwachten. Tijdens het traject ga je aan de slag met oefeningen, audio’s, reflectie en je blijft altijd eindverantwoordelijk voor jouw eigen ontwikkelproces.

WAT IS JOUW DOEL?

We starten met een vrijblijvende intake waarin een analyse van je huidige en gewenste situatie wordt gemaakt. Op basis van dit gesprek ontvang je een voorstel voor een hart-tot-hart-traject

STAP VOOR STAP

Wanneer je tevreden bent met het voorstel leggen we de vervolgsessies vast. Hierin worden gesprekken en dynamische werkvormen op een prettige manier afgewisseld om jouw doelen te bereiken.

JOUW RESULTAAT

Aan het einde van jouw traject sluiten we af met een reflecterend gesprek over de weg die je hebt afgelegd en het doel dat je bereikt hebt.

there’s a crack in everything
that’s how the light gets in

LEONARD COHEN​

Veelgestelde vragen

Dat is heel persoonlijk. Er wordt tijdens het intakegesprek een inschatting gemaakt wat je in een voorstel krijgt toegelicht. Een traject bestaat uit minimaal vier afspraken. 

Mijn aanpak is gebaseerd op psychodynamische therapie. Dit is een mix van vele therapievormen waarbij je oa kunt denken aan: hypnotherapie, familieopstellingen, cognitieve gedragstherapie, ademwerk, voice dialogue en EMDR.

Ja, afhankelijk van je verzekering kun je een deel van de sessies vergoed krijgen. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en heb de volgende codes: 

Zorgverlenersnummer: 90-101889
Praktijk AGB code: 90-061402
Registratiecode RBCZ: 912110R
Registratienummer CBP: m1611318. 

Informeer altijd even bij je verzekeraar.

Nee, dat is niet nodig. Je kunt rechtstreeks contact met mij opnemen. Als je wilt, kan ik wel afstemmen met andere hulpverleners indien nodig.

Vertrouwen is een belangrijke basis in persoonlijke begeleiding. Daarom is er sowieso een mogelijkheid tot een gratis ‘klikgesprek’ waarbij we elkaar kunnen ontmoeten. Mocht tijdens het traject blijken dat er te weinig vertrouwen is van één van beide kanten, dan is het verstandig het traject te beëindigen.